Wachtwoord vergeten
Voer hier je e-mailadres in:*
Na een geslaagde authenticatie ontvang je per e-mail een link en verdere aanwijzingen voor het herstellen van je wachtwoord.
Verstuur

Meetup Gelders DOEK

18 januari
14:30 - 17:30
LUX Nijmegen

Informatie

In 2021 schreven Sanne Kranenborg en Bart Jansen in opdracht van Provincie Gelderland het adviesrapport ‘Alle Vette Shit Komt Uit Het Oosten’. Hierin verkenden ze het filmnetwerk in Oost Nederland, om van daaruit een weloverwogen advies uit te brengen over waarom en hoe een oostelijke hub voor talentontwikkeling een bijdrage zou kunnen leveren aan een verbeterd filmklimaat in Oost Nederland. Nu, twee jaar later, is het hoog tijd om aan die intentie een vervolg te geven. Daarvoor bundelen Gelders DOEK, InScience, Go Short en Filmhuis LUX de krachten. En van die krachtenbundeling maken we jou ook graag onderdeel! 

Op donderdag 18 januari ’24 presenteren we het rapport en praten erover door met filmmakers en het brede filmnetwerk. Zie deze bijeenkomst als een eerste ontmoeting van ons fascinerende, brede filmveld (makers, producenten, vertoners, opleiders en overheden) en een verkenning van onze (gezamenlijke) visie en ambities. We nodigen jou hierbij alvast van harte uit. Gezamenlijke slotborrel is inbegrepen!We horen graag of je erbij bent! We kunnen maximaal 50 deelnemers huisvesten, dus wees er snel bij en meld je aan via de link.

Programma:

Programma volgt