Wachtwoord vergeten
Voer hier je e-mailadres in:*
Na een geslaagde authenticatie ontvang je per e-mail een link en verdere aanwijzingen voor het herstellen van je wachtwoord.
Verstuur

Onze missie

Samen lokaal relevante cinema maken

Wij zijn een groeiend collectief van Gelderse filmmakers die met dit initiatief verbinding willen aangaan met elkaar en onze directe omgeving. Daarmee willen we film graag tastbaar maken en toegankelijk voor iedereen. Ongeacht je opleiding of afkomst.

Dat begint bij het samenbrengen van de films en hun makers via deze website. Op die manier creëren we een groeiende database van regionaal relevante cinema waaruit diverse vertoningspartners hun programmering kunnen samenstellen.

Doordat makers zelf mede-eigenaar zijn van het platform versterken we hun positie en creëren we nieuwe mogelijkheden om films tot stand te brengen van uit een betrokken community.

DOE MEE MET GELDERS DOEK
Sluit je aan of word vrijwilliger
 
 
Word vrijwilliger
Lever een bijdrage aan hét platform voor cinema uit de regio!
Word partner
Sluit je aan bij het netwerk voor Gelderse cinema
Wij tonen onze films

In de bios in jouw stad!

Wist je dat je onze werken ook in de bioscoop kunt zien? Of volg de livestream via de website vanuit je eigen stoel. De filmmakers zijn altijd aanwezig en gaan na afloop graag het gesprek aan. Dit kan ook bij de livestream. En zodra het weer mag aan de bar van het filmtheater.

Naar agenda
Voor de makers

Stuur je werk in en sluit je aan!

We kijken er naar uit je te ontmoeten en zijn erg benieuwd naar je werk. Als makers zoeken we verbinding en bespreken elkaars projecten. Zo houden we elkaar scherp. Wil je werk delen? Via de knop inzenden kan je een film insturen voor vertoning tijdens één van onze avonden of online. Maar ook als je even wat extra ogen zoekt in je montageproces. Of voor een test-screening.

Inzenden

Onze partners