Wachtwoord vergeten
Voer hier je e-mailadres in:*
Na een geslaagde authenticatie ontvang je per e-mail een link en verdere aanwijzingen voor het herstellen van je wachtwoord.
Verstuur

Music Video
Koop Een Nieuwe
Marie-Anne Faustinelli
Music Video
Play film

Music Video
Play film

Over de film Koop Een Nieuwe

Over de film

Koop Een Nieuwe is een videoclip van 4 minuten uit een parallelle wereld. In deze wereld is alles perfect en blijft iedereen nieuwe spullen kopen. Spenden is de norm en duurzaamheid is voor losers. In die wereld weet niemand eigenlijk wat het écht kost om, de spullen die ze elke dag kopen, te produceren of weg te gooien. Iedereen blijft maar spenden, want dat is wat iedereen de hele tijd doet. Ergens weten we wel dat klimaatverandering een serieus probleem is en grondstoffen op een gegeven moment opraken. Toch lijkt het alsof we ons niet genoeg bewust zijn van de link tussen ons koopgedrag en het naar de getver gaan van ons dierbare planeetje.

Marie-Anne Faustinelli is een contentmaker met een voorkeur voor videoclips. In 2017 studeerde zij af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Als regisseur, editor, animator en (muziek)producent werkt ze het liefst aan korte, prikkelende internetcontent waarvan de boodschap snel en duidelijk overkomt.

Geniet van de voordelen met een lidmaatschap
Een eigen profiel
Toegang tot online films
Toegang tot de filmbijeenkomsten
Een stem bij filmpitches