Wachtwoord vergeten
Voer hier je e-mailadres in:*
Na een geslaagde authenticatie ontvang je per e-mail een link en verdere aanwijzingen voor het herstellen van je wachtwoord.
Verstuur

Nieuws
25.01.2023
15 JAAR GO SHORT

Tussen 5 en 9 april wordt Nijmegen omgevormd tot een bruisende, internationale ontmoetingsplek voor filmprofessionals. Om te vieren dat Go Short 15 jaar bestaat, biedt Go Short tijdelijk accreditaties aan voor €30,- in plaats van €65,-.

15 JAAR GO SHORT

15 JAAR GO SHORT: MOVING FORWARD TOGETHER

Go Short bestaat 15 jaar! Om dit te vieren bieden we tijdelijk een speciale jubileumdeal aan. Vraag nu je jubileum accreditatie aan voor €30,- in plaats van €65,-. Wees er snel bij; er is maar een beperkt aantal jubileumaccreditaties beschikbaar.

Tussen 5 en 9 april wordt Nijmegen omgevormd tot een bruisende, internationale ontmoetingsplek waar zowel gelauwerde professionals als enthousiaste beginners op afkomen. Filmmakers en andere filmprofessionals kunnen elkaar op een laagdrempelige manier ontmoeten, hun eigen ervaringen delen en leren van experts.

We zetten in op ontmoeting en gesprek op kleinere schaal en organiseren een dynamisch programma voor professionals: van netwerkborrels tot workshops en van feestjes tot market screenings.

Het overkoepelende thema van dit jaar is moving forward together: the potential of short films in times of crisis. We behandelen de obstakels die zowel beginnende als gevestigde filmmakers tegenkomen in hun carrière en duiken in uitdagingen voor de kortefilmindustrie als geheeld. Welke verhalen kan je wel of niet vertellen en wat betekent waarheid voor jou en jouw maakproces? Hoe werken we aan duurzaamheid terwijl de omstandigheden steeds veranderen? Wat kunnen we doen om filmpubliek van de toekomst aan te spreken en te betrekken? Lees meer over het professionalsprogramma.

Kortom, er is een hoop om te bespreken. Wil je deelnemen aan het gesprek? Meld je nu aan voor een professionalsaccreditatie.