Wachtwoord vergeten
Voer hier je e-mailadres in:*
Na een geslaagde authenticatie ontvang je per e-mail een link en verdere aanwijzingen voor het herstellen van je wachtwoord.
Verstuur

Nieuws
11.11.2022
Subsidiespreekuur Nederlands Filmfonds x Go Short

Op 11 november organiseert Cultuur Academy het ‘Subsidiespreekuur’, waarin Go Short je samen met het Nederlands Filmfonds door het Nederlandse fondsenlandschap loodst. Tijdens deze twee uur kun je al je vragen stellen over de subsidiëring van jouw (film)project. We denken tevens met je mee over of je project wel of niet past bij het Nederlands Filmfonds dat te gast is, en over welke andere mogelijkheden er zijn voor de financiering van je project bij Go Short.

Subsidiespreekuur Nederlands Filmfonds x Go Short

Je bent van harte welkom als je in regio 025 (Arnhem/Nijmegen en omliggende gemeenten) woont of werkt.

Programma: Nederlands Filmfonds x Go Short

Aan tafel zitten adviseurs van Go Short en het Nederlands Filmfonds. Consulenten Absaline Hehakaya (Projectmanager Selective Funding met als specialisatie Talentontwikkeling) en Jolijn van Rees (projectbegeleider Selective Funding met als specialisatie Korte Animatie en Korte Film) maken je graag wegwijs in de vele regelingen en deadlines van het Filmfonds. Ze kijken met je mee welk potje het beste bij jouw filmplan past én geven adviezen over het schrijven van een goede aanvraag. Ook is Kirsten Ruber (directeur Go Short) aanwezig om je te adviseren over het financieren, maken en distribueren van korte films, van onze regio Arnhem-Nijmegen tot internationaal. Kortom: dé kans voor filmmakers uit onze regio om een volgende stap te zetten met hun plan!

Praktische informatie

Datum: 11 november
Tijd: 14:00 – 16:00
Locatie: Het Festivalhuis (Mariënburg 75, Nijmegen)
Kosten: gratis (aanmelden verplicht)
Aanmelden: via de website van Schakel025

Dit spreekuur is een inloopspreekuur: je komt langs wanneer je kunt en bent op volgorde van binnenkomst aan de beurt.

Foto: ©Yori Craenmehr